Home

 

Samen efficiënt en effectief aan een duurzame en schone leefwereld werken!

 

 

Ecollution lost diverse vervuilingsvraagstukken (o.a. met minerale oliën) in de bodem en het water op door het geconcentreerd toepassen van al in de natuur voorkomende Archaea bacterie. Goedkoper, sneller, duurzaam!

Water bovenkantsmal

Water

Binnen Ecollution Water optimaliseren wij reinigingsprocessen in de afvalwaterketen; een duurzame oplossing met een economisch plus! We gebruiken de kracht van de natuur.

Voor meer informatie:

Calimteit bovenkantsmal

Calamiteit

Ecollution Calamiteiten biedt “on the spot” oplossingen voor kleine- en grootschalige incidenten met minerale oliën. Goedkope, snelle en duurzame oplossing!

Voor meer informatie:

Grond bovenkantsmal

Bodem

Ecollution Bodem houd zich bezig met het in situ reinigen van bodemvervuilingen. Geen kostbare grondafgravingen, omgevingsvriendelijk en efficiënt!

Voor meer informatie:

Oer-bacteriën: dé oplossing!

De Ecollution oplossing:

 

We maken de aanwezige vervuiling snel, duurzaam, effectief en kostenefficiënt schoon voor mens en milieu. Wij adviseren en ondersteunen onze relaties nuchter en doeltreffend vanuit onze passie en dagelijkse praktijk en regisseren de uitvoering deskundig en daadkrachtig.

Om een krachtig bedrijf te zijn in binnen- en buitenland hebben we onze kracht gekoppeld aan lokale strategische netwerken.

 

Wat zeggen onze klanten?                                                                                    Wij zijn ook in Europa actief

... Groundwater Technology
in ontwikkeling

 

Voor grote delen van Europa is Ecollution “prefered supplier” van de Archaea oer-bacteriën. In samenwerking met lokale partijen kunnen wij ook voor uw probleem in het buitenland een oplossing bieden!